Anjeun 21 atawa heubeul?

Situs wéb ieu ngabutuhkeun anjeun yuswa 21 taun atanapi langkung lami.Mangga pariksa umur anjeun pikeun nempo eusi, atawa klik Kaluar pikeun ninggalkeun.

Wilujeng sumping di ramatloka abdi

Umur anjeun teu ngidinan browsing

produk_banner02

Produk

[BD28 NEW] Delta8 / D8 / 9/10 / CBD / THC Extracts / THCO / HHC / THC-A / résin Live / rosin / dimond cair 0,5 / 1ml disposable

● Delta8/D8/9/CBD/THC/THCO/HHC 0,5/1g/1gram disposable

● Sadayana dina hiji pod disposable.


Rincian produk

Tag produk

● BD28 NEW: 0,5 / 1ml disposable, dual airflow, euweuh clogging.
● Cai mibanda kapasitas 1ml baku sarta Batré 350mah Jeung rod puseur 316L stainless steel, éta pisan aman.
● Mouthpiece Style: Datar
● Bahan: PC + PCTG + Metal
● Puseur Post: stainless steel
● Kamampuh Batré: 350mAh
● Ukuran: 95.5*19.7*9.2mm
● Ukuran aperture asupan: 4 Inlets Minyak, 1.8mm atanapi customizable
● Port muatan: Tipe-C
● ngeusian: keusikan luhur
● minuhan: CE, RoHS.

Jandéla gedé

Jandéla panempoan anu ageung ngajantenkeun minyak langkung realistis sareng berharga.

Jandéla iconic thc ngabédakeunana tina rokok éléktronik, anu ogé ngabantosan konsumen ngabédakeun.

[BD28 NEW] Delta8D8910CBDTHC Extracts THCOHHCTHC-ALive resinrosinliquid dimond 0.51ml disposable-01 (2)
[BD28 NEW] Delta8D8910CBDTHC Extracts THCOHHCTHC-ALive resinrosinliquid dimond 0.51ml disposable-01 (3)

● bebas panalungtikan sarta pamekaran Keramik: Kucoil

● Inovasi jeung pamutahiran, pemanasan seragam, atomization leuwih, jeung rasa kandel.

● Sarta dilengkepan coil keramik jeung porosity pangalusna: Kucoil, nu nyieun rasa minyak Anjeun hébat.

Ningkatkeun gesper éta moal muncul

Saatos ngeusian minyak, caping mouthpiece moal squeeze kaluar minyak, sarta moal nyedot minyak dina sungut munggaran.

BOSHANG x Cina Akademi Siciences

Generasi Kaopat Microporous Coil Keramik: Kucoil

Boshang sareng Akademi Élmu Pengetahuan Cina anu kasohor parantos nyiptakeun coil pemanasan keramik profésional, anu parantos diajarkeun struktur molekular thc sareng cbd.Coil atomizing generasi kaopat tiasa ngadamel minyak atomize langkung lengkep sareng rasana langkung murni.

[BD28 NEW] Delta8D8910CBDTHC Extracts THCOHHCTHC-ALive resinrosinliquid dimond 0.51ml disposable-01 (4)
[BD28 NEW] Delta8D8910CBDTHC Extracts THCOHHCTHC-ALive resinrosinliquid dimond 0.51ml disposable-01 (5)

Tipe-c ngecas

Dilengkepan port ngecas tipe-c anu pang populerna, langkung stabil sareng langkung gancang.

Éta ogé tiasa dianggo pikeun kabel ngecas tipe-c ka tipe-c.

Warna sareng kustomisasi logo

Warna naon waé tiasa disaluyukeun dumasar kana nomer Pantone, kalebet warna gradién sareng saterasna.

[BD28 NEW] Delta8D8910CBDTHC Extracts THCOHHCTHC-ALive resinrosinliquid dimond 0.51ml disposable-01 (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami