Anjeun 21 atawa heubeul?

Situs wéb ieu ngabutuhkeun anjeun yuswa 21 taun atanapi langkung lami.Mangga pariksa umur anjeun pikeun nempo eusi, atawa klik Kaluar pikeun ninggalkeun.

Wilujeng sumping di ramatloka abdi

Umur anjeun teu ngidinan browsing

produk_banner02

Produk

[BD40]Delta8/D8/9/10/CBD/THC Extracts/THCO/HHC/THC-A/Resin Live/rosin/dimond cair 2-3ml disposable

[BD40]Delta8/D8/9/10/CBD/THC Extracts/THCO/HHC/THC-A/Resin Live/rosin/dimond cair 2-3ml disposable


Rincian produk

Tag produk

● BD40: 2-3ml disposable, dilengkepan tombol preheating.
● kapasitas 1-3ml, batré 310mah, rod puseur dijieunna tina 316L stainless steel, pisan aman.
● gaya mouthpiece: sungut datar
●Bahan: PC + PCTG + logam
● kolom Center: stainless steel
●Kapasitas batré: 310mAh
● Ukuran: 94.15mm * 12.25mm * 12.97mm
● Ukuran inlet minyak: 4 inlets minyak, 1.8mm atawa bisa ngaropéa
● Pangecas panganteur: Tipe-C
● Metoda ngeusian: ngeusian handap
● minuhan: CE, RoHS.

1
3

Inti atomizer generasi kaopat tina e-roko disposable alat mangrupa inovasi penting dina industri e-rokok.
Ku ngagunakeun filamén pemanasan premium, desain aliran hawa éfisién, sareng fitur anti bocor, éta nyayogikeun pangalaman ngaroko anu langkung kuat, langkung lami, sareng langkung bersih.
Pikeun peminat rokok éléktronik, milih alat anu nganggo inti atomizer generasi kaopat pasti mangrupikeun pilihan anu wijaksana.

Salaku pilihan anyar pikeun ngecas alat roko éléktronik, Tipe-C panganteur teu ngan ngaronjatkeun ngecas speed na pangaruh, tapi ogé brings leuwih genah tur kaamanan pikeun pamaké.
Kuring yakin yén kalayan perkembangan téknologi anu terus-terusan, antarmuka Type-C bakal maénkeun peran anu langkung ageung dina widang rokok éléktronik.
Pamaké ngan ukur kedah nganggo kabel data Type-C pikeun ngeusi batre rupa-rupa alat, anu merenah sareng gancang.
Ku alatan éta, alat roko éléktronik anu milih panganteur ngecas Tipe-C bakal jadi ikon fashion jeung mingpin trend.

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami